Slagerij Gelderblom Chris Mieke Joram

Slagerij Gelderblom Chris Mieke Joram

Worstmakerij van slagerij gelderblom CHRIS MIEKE JORAM

Bij binnenkomst in een van de Gelderblom slagerijen valt meteen op dat er iets bijzonders aan de hand is. De geur van vers vlees en de aanblik van ambachtelijke producten in de vitrines doen je watertanden. De producten uit onze ambachtelijke worstmakerij zijn beroemd om hun smaak en kwaliteit. Van de smakelijke achterham tot de gerookte kipfilet en de befaamde worstsoorten, hier proef je ambacht in elke hap.

In de moderne worstmakerij, die recentelijk is verhuisd naar een nieuwe locatie, wordt gebruik gemaakt van geavanceerde apparatuur die de ambachtelijke werkwijze optimaliseert. Deze combinatie van traditie en innovatie draagt bij aan de hoge kwaliteit en smaak van de producten. Daarnaast helpt de unieke werkwijze van één centrale worstmakerij om de CO2-uitstoot te minimaliseren, wat bijdraagt aan een duurzamer productieproces. 


Uitgebreid assortiment

Met acht verschillende soorten grillworsten, waaronder naturel, naturel met kaas, kip, kip met kaas, sambal kaas, bami, saté en Spaanse grillworst, is er voor iedereen iets te kiezen. Maar de grillworst is niet het enige waar klanten voor terugkomen. Ook de diverse ham soorten, zoals de ambachtelijk gemaakte achterham, zijn geliefd. Wekelijks worden er duizenden kilo’s worst en vleeswaren gemaakt, wat getuigt van de immense populariteit.

Onze leverworst wordt hier gemaakt volgens een geheim recept. Andere producten die een podium verdienen zijn de gegrilde gehaktproducten, rookworst, BBQ-worst en de gebraden gehaktballen en spareribs. Deze producten zijn onmisbaar voor de slagerijen van Gelderblom en mogen niet ontbreken in het assortiment.

specialiteiten 

Haasje repje

Gemarineerde varkenshaas omwikkeld met gerookt ontbijtspek en lekker pittig afgekruid. Vervolgens als medaillons gesneden en per 3 op een stokje geregen.

 BEREIDING  12 minuten bakken of op de barbecue

Kip op stok

Een gemarineerd kipfiletje omwikkeld met spek. Heerlijk bij de Indische maaltijd of als snack.

 BEREIDING  eenvoudig te bereiden in de koekenpan

Italiaanse runderrollade

Een zachte biefstuk, gemarineerd met o.a. pesto, pijnboompitten, zongedroogde tomaatjes en Parmezaanse kaas. Opgerold en opgebonden en daarna in plakken gesneden.

 BEREIDING  2× 3 minuten bakken


​​​​​​​

Innovatie en ontwikkeling

Ook in onze worstmakerij is men continu bezig met innovatie. De slagers delen hun kennis met de worstmakerij om zo tot een optimaal kwaliteitsniveau te komen. De afgelopen jaren zijn er veel ontwikkelingen geweest op het gebied van zoutreductie en worden er meer natuurlijke ingrediënten toegevoegd om de kwaliteit te verbeteren en bij te dragen aan een gezonder product. We gaan u in de toekomst zeker verrassen met nieuwe producten uit onze eigen worstmakerij. 

Vakmanschap en passie

Wat de producten van Gelderblom zo bijzonder maakt, is de passie en het vakmanschap dat in elke stap van het proces zit. Het smaakt wat onze worstmaker maakt! Onze kracht is ons ambacht! De unieke recepturen en exclusieve samenstellingen maken dat de producten van Gelderblom zich onderscheiden in kwaliteit en smaak.
Voor meer informatie over de ambachtelijke worstmakerij en de heerlijke producten, bezoek je onze winkels. Laat je verleiden door de authentieke smaken en ontdek waarom zoveel klanten keer op keer kiezen voor de producten van Gelderblom.

De ambachtelijke aanpak

Al ruim dertig jaar hebben de Gelderblom slagers hun eigen ambachtelijke worstmakerij waar tal van producten op traditionele wijze worden gemaakt. De unieke samenstelling van goed vlees en specifieke ingrediënten zorgt voor een hoogwaardig product. De worstmakers werken met geheime recepturen die generaties lang zijn doorgegeven en verfijnd.

pijlers van gelderblom

Unieke ambachtelijke worstmakerij sinds 1994

Geheime recepturen en exclusief assortiment

Specialist in acht soorten grillworst

Specialistische seizoensproducten

Onderscheidend in kwaliteit en smaak

pate

Altijd vers en zeer smakelijk, ideaal voor op een toastje bij de borrel, maar ook lekker op een broodje.

Steeds meer delicatessenzaken ontdekken de diverse heerlijke patésoorten van Gelderblom. Niet zo verwonderlijk als je bedenkt dat de patés hier nog ambachtelijk én vers op bestelling worden bereid. Zónder onnodige extra toevoegingen. Ze zijn excellent van smaak en met veel liefde voor het vak gemaakt. De producten zijn puur, en dat proef je!

  • Roompaté
  • Peperpaté
  • Cranberrypaté
  • Bourgondische paté


​​​​​​​


Buitenlandse specialiteiten

Wij hebben een assortiment aan buitenlandse specialiteiten. Denk aan Hongaarse salami, Herz salami, mortadella, parmaham, serranoham, chorizo en cacciatore.

slagerij gelderblom chris mieke joram

neem contact op

Burgemeester van Stamplein 266 D, 2132 BH Hoofddorp


023 56 40 968


hoofddorp@slagerijgelderblom.nl


Openingstijden

maandag

11:00 - 18:00 uur

di - vr

09:00 - 18:00 uur

zaterdag

08:30 - 17:00 uur

zondag

gesloten

Eventuele aangepaste openingstijden worden op home vermeld →

online

Aanmelden voor de nieuwsbrief →

Volg ons online