De runderen die Gelderblom selecteert, gaan naar de slachterij en worden dezelfde dag nog afgeleverd in de centrale worstmakerij te Driebruggen. Al het vlees is dus dagvers! Vanuit Driebruggen zorgt Gelderblom ervoor dat de halfproducten verspreid worden over de filialen. Naast het rundvlees, heeft Gelderblom vanzelfsprekend ook 1e klas varkensvlees, vers Hollands lamsvlees, rosé kalfsvlees en vrije uitloopkip in het assortiment.

Rundvlees

Wij hebben al jaren eigen runderen op de Veluwe lopen. Wij willen gezonde dieren, zo krijgen onze runderen geen antibiotica of groeihormonen toegediend in hun voeding.
Lees meer >>

Varkensvlees

Wij willen ons graag onderscheiden met ons vlees. Om uit te blinken, kopen wij eerste klas varkensvlees: Het Geldervarken, wat dagelijks uitgezocht wordt met de hoogste kwalificaties. Lees meer

Lamsvlees

Wij zijn uw specialist waar u vers Hollands lamsvlees kunt kopen. Hollands lamsvlees is te herkennen aan de subtiele smaak, de malse structuur en de licht ziltige uitgesproken smaak.
Lees meer >>

Kip

U kunt met een gerust hart bij ons uitstekende kip kopen. Wij kopen uitsluitend Hollandse AA-kwaliteit kip in, zonder deze te bewerken. Ook verkopen wij een hele kip van Poulet d'Yvonne.
Lees meer >>

Worstmakerij

Kent u de heerlijke grillworsten van Gelderblom al? Die worden gemaakt in de eigen worstmakerij te Driebruggen. Het is een mooie moderne werkplaats, waar alles nog echt ambachtelijk wordt bereid.
Lees meer >>

Polder rib

Wilt u een verrukkelijk gerecht serveren zonder daar lang voor in de keuken te staan? Probeert u dan eens de Polder Rib; een nieuw product dat Chris ambachtelijk maakt en kant-en-klaar voor u heeft liggen.
Lees meer >>