Gelderblom Hoofddorp

Gelderblom Hoofddorp

Rundvlees

Wekelijks wordt vanuit De Waal vers rundvlees geleverd, een bekende leverancier van vertrouwd, luxe rundvlees. Zij leveren een constante kwaliteit vlees en is daarom de vertrouwde, vaste leverancier van de Gelderblomgroep.

De runderen van ons rundvlees staan winters warm en droog op stal en in de warmere maanden verblijven ze in de groene weiden. De koeien krijgen goed te eten. Ze worden op een natuurlijke manier afgemest en dat komt het vlees ten goede. Geen massaproductie. Vanuit de centrale worstmakerij in Driebruggen zorgt Gelderblom ervoor dat de halfproducten verspreid worden over onze filialen.








Black Angus Beef

Het kaviaar onder het rundvlees!

Black Angus is één van de bekendste rassen van het rundvlees in Schotland, bekend om zijn uitzonderlijke malsheid en sappige, zilte smaak. Dit Highland ras met zijn kenmerkende lange zwarte haren en hoorns is vooral bekend om zijn marmering en sappigheid. Black Angus is het snelst groeiende ras van runderen op de Britse eilanden, die de groeiende vraag van consumenten naar kwaliteitsrundvlees met de garantie en de zekerheid van kwaliteit weerspiegelt.

Afbeelding

in ons assortiment

Op voorraad: hamburgers
Op bestelling: rib-eye, steaks & kogelbiefstuk

Dit Schotse rundvlees uit de noordelijke Highlands, Black Angus Beef, is rundvlees van de hoogste, meest constante kwaliteit. Black Angus Beef is een uniek product dat uitermate geschikt is zowel voor bakken als grillen. Black Angus runderen worden grootgebracht met een zorgvuldig uitgebalanceerd graandieet. Het vlees van deze runderen is een culinaire delicatesse vanwege zijn marmering die de smaakpapillen verrast met een ongekende sappigheid. Dit alles met als doel een mals, sappig en bijzonder smaakvol stukje vlees van een superieure en constante kwaliteit te kunnen leveren.

Rood vlees, dat rundvlees omvat, is een goede bron van eiwitten, vitaminen en mineralen, zoals ijzer, selenium, zink, en B-vitamines waaronder vitamine B12. Geen enkel voedsel bevat alle voedingsstoffen die nodig zijn voor een goede gezondheid, zodat het doel moet zijn een breed scala van levensmiddelen in het dieet: balans is de sleutel. Mager rood vlees kan deel uitmaken van een gezonde en evenwichtige voeding.

Kwaliteit, veiligheid, traditionele veeteelt, gezondheid en het dierenwelzijn zijn alle belangrijke elementen die gelden op de gekwalificeerde Schotse boerderijketen. De garantieregeling houdt in dat, alleen dieren van de boerderijen die aan de zekerheidseisen voldoen, in aanmerking komen om te worden geclassificeerd als Scotch Beef. De boerderijen worden per jaar geïnspecteerd en alleen dan kan de kwalificatie 'Scotch Beef' worden toegekend aan die runderen die zijn geboren en getogen op zeker Schotse boerderijen.

Kom en overtuig uzelf van dit uitzonderlijke stukje Schots rundvlees. Wij hebben onder andere Black Angus steaks, rib-eye steak en kogelbiefstuk.


Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.