Polder rib

Wilt u een verrukkelijk gerecht serveren zonder daar lang voor in de keuken te staan? Probeert u dan eens de Polder Rib; een nieuw product dat Chris Buitenweg ambachtelijk maakt en kant-en-klaar voor u in de slagerij heeft liggen. U hoeft het alleen maar op te warmen en u zet, in een handomdraai, een overheerlijke maaltijd op tafel.

De Polder Rib is een heerlijke gemarineerde rib met been, waarvan de wervels en het zwoerd zijn verwijderd. Het spek wat op de rib ligt, laat Chris drie dagen lang intrekken in een marinade van Indische Ketjap, sambal en bruine suiker. Daarna worden de rib en marinade vacuüm getrokken, zodat de smaak tot diep in de kern van het vlees komt. Na drie dagen smeert Chris de spekkant van de rib in met bruine suiker, tijdens het afbraden op 135 °C krijgt de Polder Rib daardoor een heerlijke krokante korst en een intense smaak.

De Polder Rib wordt aan één stuk of in plakken verkocht en combineert uitstekend met een rodewijn-kaneelsaus of cumberlandsaus. Thuis hoeft u de rib alleen maar op te warmen. U doet er een lekkere frisse salade en wat gebakken aardappelschijfjes bij en u serveert gegarandeerd een geweldig gerecht. Wij voorspellen alvast dat u uw vingers erbij aflikt!