Over ons

Gelderblom Hoofddorp opent 4 juni 2015 in winkelcentrum Polderplein!

U heeft er misschien niet zo heel veel van gemerkt, maar Chris en Mieke Buitenweg namen vorig jaar al slagerij Snel in Hoofddorp Winkelstad over. “We kozen er bewust voor om op dezelfde voet verder te gaan”, vertelt Chris. “Peter en Conny Snel laten tenslotte een goedlopende slagerij achter.” Toch is hij ervan overtuigd dat de Gelderblomformule (u leest daar alles over in deze magazine) ook hier zal aanslaan. De ambachtelijke slagerij in Hoofddorp wordt het 14e Gelderblomfiliaal waar topkwaliteit vlees, een perfecte presentatie ervan en vakmanschap hand-in-hand gaan.

Toonbank vol vleesspecialiteiten

Inmiddels zijn de in Nieuwegein woonachtige Chris en Mieke geen onbekenden meer in Hoofddorp Winkelstad. “Je leert van lieverlee je klanten kennen en dat is erg leuk”, zegt Chris. “Het is hard werken, maar het veelzijdige aan dit beroep spreekt me erg aan: het contact met de klanten en ons personeel, maar bijvoorbeeld ook het op maandagmorgen opnieuw vullen van de lege toonbank. We starten om 07.00 uur met de opmaak van alle schalen en om 11.00 uur staat de toonbank weer vol met vleespecialiteiten. Het is fijn als je dan later hoort dat onze klanten zo tevreden zijn over de kwaliteit van onze producten. Daarnaast is het in de lunchcorner altijd gezellig druk.”

Slagersfamilie

De slagerij telt in totaal dertien medewerkers. Doordeweeks werken er vier á vijf personen, in het weekend zijn dat er acht á negen. Peter en Conny Snel zult u de komende tijd ook nog in de winkel zien. Drie van de vier studerende kinderen van Chris en Mieke werken als parttimer mee in de zaak. “We beginnen inmiddels op een echte slagersfamilie te lijken”, glimlacht Mieke trots. Voor haar is er veel veranderd: “Voorheen was ik vooral thuis  voor de kinderen. Dat is niet meer nodig, want de jongste is inmiddels 18 jaar. Chris wilde altijd al een eigen slagerij beginnen en het leek mij erg leuk om hem daarbij te helpen. Ik ondersteun hem waar ik kan.”

Klik hier voor de rest van dit nieuwsbericht in onze openingsmagazine

Verantwoord en lekker vlees!

Fijn om te weten is dat Gelderblom slagerijen enkel werken met basisgrondstoffen en zo min mogelijk met E-toevoegingen; kruidenfabrikant Verstegen levert namelijk MSG-vrije producten als kruiden en marinades. In de worstmakerij te Driebruggen maakt Gelderblom veel producten waarin gluten en lactose tot een minimum zijn beperkt. Op zoek naar een bijzonder recept? In onze winkel staat een touchscreen computer ter beschikking met een receptenarchief dat u kunt raadplegen. U ontvangt er meteen een lijstje bij met de ingrediënten die u nodig heeft.

Klik hier voor onze ingrediëntenverantwoording.