Heeft u binnenkort iets te vieren? Laat ons de catering verzorgen. Wij maken van uw feest echt iets bijzonders en beloven u dat u zult genieten van tongstrelende gerechten!

Bespreek uw wensen met ons, want wij vinden het belangrijk dat u krijgt wat u wilt. Wij kunnen in principe alles voor u maken want alle producten worden dagvers in onze eigen keuken bereid. Dat doen wij met heel veel plezier en met liefde voor het vak.

Verhuurservice en bediening

Wilt u voor, tijdens - en na - uw feest er geen omkijken naar hebben? Als u de locatie regelt, dan organiseren wij de rest: wij richten uw locatie in met (sta) tafels en stoelen, zorgen voor het glas- en servieswerk, het bestek en de koeling. Na afloop van het feest ruimen wij alles netjes voor u op.

Eerlijk zaken doen, daar staan wij voor

Omdat ieder feest maatwerk is, hanteren wij geen vaste prijs per persoon. U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte waarin wij uw wensen voor het buffet en de door u bepaalde hoeveelheden aanbieden. Wij adviseren u graag bij uw keuze en vanzelfsprekend bezorgen wij de buffetten gratis bij u thuis.